Οι παρακάτω βασικές αρχές και ορολογίες της αρτοποίησης, θα σας καθοδηγήσουν στο να φτιάξετε το πρώτο σας σπιτικό ψωμί με προζύμι. Κατανοώντας τα βήματα και τις βασικές έννοιες, θα βελτιώνετε συνεχώς τις αρτοπαρασκευές σας και θα προσαρμόζετε τις μεταβλητές προς το επιθυμητό αποτέλεσμα που επιδιώκετε.
Το σπιτικό ψωμί με φυσικό προζύμι, έχει τεράστια οφέλη και, συγκριτικά με το ψωμί που φτιάχνεται με μαγιά και χίλια δύο βελτιωτικά και προσθήκες τα πλεονεκτήματα είναι αμέτρητα. Τόσο σε επίπεδο γεύσης, όσο και διατροφικής αξίας.
Για να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ & ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
Το κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που…
Εκτύπωση T – SHIRT από την COLOURMAGIC για συλλόγους (και όχι μόνο)
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης,…
Κατασκευή παραδοσιακών αυλών από τον Χρήστο Χατζόπουλο – ΜΥΗΣΙΣ
Ως ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
ΑΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΗΛ Ο ΕΚ ΣΦΑΚΙΩΝ – Ο Άγιος που αγιογραφείται με παραδοσιακή φορεσιά
Γεννήθηκε στο χωριό Καλλικράτης στα Σφακιά και…
Παραδοσιακά Μαντήλια Αθανάσιος Κατσαούνης
Στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε μια…
Έκθεση με παραδοσιακά Ελληνικά προϊόντα στο Σύνταγμα
Στο πλαίσιο προβολής και παρουσίασης παραδοσιακών προϊόντων…