Ψωμί με προζύμι

  • από

Οι παρακάτω βασικές αρχές και ορολογίες της αρτοποίησης, θα σας καθοδηγήσουν στο να φτιάξετε το πρώτο σας σπιτικό ψωμί με προζύμι. Κατανοώντας τα βήματα και τις βασικές έννοιες, θα βελτιώνετε συνεχώς τις αρτοπαρασκευές σας και θα προσαρμόζετε τις μεταβλητές προς το επιθυμητό αποτέλεσμα που επιδιώκετε.

Το σπιτικό ψωμί με φυσικό προζύμι, έχει τεράστια οφέλη και, συγκριτικά με το ψωμί που φτιάχνεται με μαγιά και χίλια δύο βελτιωτικά και προσθήκες τα πλεονεκτήματα είναι αμέτρητα. Τόσο σε επίπεδο γεύσης, όσο και διατροφικής αξίας.

Για να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ