Χρήστος Μυλωνόπουλος

  • από

Ο Χρήστος Μυλωνόπουλος κατάγεται από την Αρχαία Πέλλα. Από πολύ μικρή ηλικία είχε την τάση να ασχοληθεί με την παραδοσιακή μουσική και μέσω αυτής εξέφραζε όλα τα βιώματά του.
Πρωταρχικό ρόλο σε αυτό είχε η γνωριμία του με το ακορντεόν από πολύ μικρή ηλικία με το οποίο και πορεύεται μέχρι και σήμερα.
Έχει συνεργαστεί με πολλούς πολιτιστικούς συλλόγους σε όλη την Ελλάδα σε φεστιβάλ στο εξωτερικό όπως Ρουμανία Κροατία Κύπρο Ουγγαρία.
Είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά σπουδαίες και καταξιωμένες ερμηνεύτριες όπως την Χάρις Αλεξίου η οποία του είχε πει κιόλας μία φράση η οποία του έχει μείνει αξέσχαστη, “Πάρα πολύ ωραίο όργανο το ακορντεόν, σου εύχομαι να είσαι καλά και καλή πρόοδο σε αυτό που κάνεις”,
την Γλυκερία και την Τουρκάλα τραγουδίστρια Dilek Koç!!!
Επίσης συνεργάστηκε με την πολύ σπουδαία και καταξιωμένη σολίστ του ακορντεόν και πολύ αγαπημένη φίλη του, τη Ζωή Τηγανούρια.
Επίσης συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο βιρτουόζο του ακορντεόν Λάζαρο Κουλαξίζη, ενώ
σημαντική ήταν η συνεργασία του με τον κύριο Γιώργο Δεληγιάννη διευθυντή της σχολής παραδοσιακής μουσικής του Δημοτικού ωδείου Λάρισας 1987.
Επίσης το τελευταίο διάστημα ασχολείται και με κομμάτια από το διεθνές ρεπερτόριο με πολύ σπουδαίους και καταξιωμένους συνθέτες όπως τον Astor Piazolla Mariano Mores Richard Galliano.

facebook: https://www.facebook.com/xristos.mulwno

youtube: https://www.youtube.com/channel/UCXXrExFCGBEyg1Ab-tblv7A

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *