Φασολάδα χυλωμένη με σουτζούκι

  • από

Από τα δημοφιλέστερα πιάτα της παραδοσιακής Ελληνικής κουζίνας, η φασολάδα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το εθνικό μας φαγητό. Χορταίνοντας γενιές και γενιές που δεν είχαν τη δυνατότητα να αγοράσουν κρέας, ήταν η βασική διατροφή τους σε δύσκολες εποχές. Η φασολάδα, είναι μνήμες αναλλοίωτες που μας χαρίζουν ασφάλεια και σύνδεση με το παρελθόν και την οικογένεια.

Σήμερα, με σεβασμό πάντα στην παράδοση αλλά έχοντας πλέον την πολυτέλεια να πειραματιζόμαστε και να δίνουμε άλλη διάσταση σε τόσο ταπεινά υλικά, ανακαλύπτουμε άλλες μορφές αξιοποίησής τους. 

Για να διαβάσετε τη συνταγή παρακαλώ πατήστε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *