Το φαλάφελ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κεφτέ από αλεσμένα ωμά ρεβίθια με μυρωδικά. Περιζήτητο street food σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, πλέον τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Είναι νόστιμο, νηστίσιμο, υγιεινό, σούπερ αρωματικό και…βήγκαν. Όμως όσο απλό και εύκολο κι αν ακούγεται, θέλει τη μαστοριά του για να είναι ισορροπημένο στη γεύση, τραγανό εξωτερικά και ¨αφρός¨ εσωτερικά.
Με προσοχή σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες όμως, τα σπιτικά φαλάφελ σας δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την ορίτζιναλ εκδοχή.
Για να διαβάσετε την συνταγή και το υπόλοιπο άρθρο πατήστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kogias Art – Υποδήματα με ιστορία από το 1910
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ & ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
Το κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που…
Εκτύπωση T – SHIRT από την COLOURMAGIC για συλλόγους (και όχι μόνο)
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης,…
Κατασκευή παραδοσιακών αυλών από τον Χρήστο Χατζόπουλο – ΜΥΗΣΙΣ
Ως ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
ΑΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΗΛ Ο ΕΚ ΣΦΑΚΙΩΝ – Ο Άγιος που αγιογραφείται με παραδοσιακή φορεσιά
Γεννήθηκε στο χωριό Καλλικράτης στα Σφακιά και…
Παραδοσιακά Μαντήλια Αθανάσιος Κατσαούνης
Στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε μια…