Ρεβιθοκεφτέδες 

  • από

Το φαλάφελ δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα κεφτέ από αλεσμένα ωμά ρεβίθια με μυρωδικά. Περιζήτητο street food σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, πλέον τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα. Είναι νόστιμο, νηστίσιμο, υγιεινό, σούπερ αρωματικό και…βήγκαν. Όμως όσο απλό και εύκολο κι αν ακούγεται, θέλει τη μαστοριά του για να είναι ισορροπημένο στη γεύση, τραγανό εξωτερικά και ¨αφρός¨ εσωτερικά.

Με προσοχή σε κάποιες βασικές λεπτομέρειες όμως, τα σπιτικά φαλάφελ σας δεν θα έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την ορίτζιναλ εκδοχή.

Για να διαβάσετε την συνταγή και το υπόλοιπο άρθρο πατήστε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *