Παρουσίαση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού από τις πηγές ΚΩΣΤΗΛΑΤΑ

  • από

Με μεγάλη μας χαρά σας παρουσιάζουμε το φυσικό μεταλλικό νερό από τις πηγές «Κωστηλάτας» στην Ήπειρο (τηλ παραγγελιών για την 6977243038).
Υπάρχει πλέον η δυνατότητα να το παραγγείλετε εύκολα, με παράδοση στον χώρο σας, είτε είσαστε επιχείρηση και θέλετε να προσφέρετε ένα ποιοτικό νερό στους πελάτες σας (σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, γραφείο κλπ), είτε θέλετε να το απολαύσετε στο σπίτι σας για προσωπική χρήση.

Τι είναι όμως το φυσικό μεταλλικό νερό «Κωστηλάτας»;

Λίγα εργοστάσια, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά ίσως παγκοσμίως, μπορούν να περηφανευτούν πως έχουν τόσο όμορφη και επιβλητική θέα. Στην περίπτωση μάλιστα του φυσικού μεταλλικού νερού “Πηγές Κωστηλάτας”, η θέση των εγκαταστάσεων σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στα Αθαμανικά Όρη αποτελεί και το μεγάλο συγκριτικό του πλεονέκτημα.

Έχει δημιουργηθεί μία υπερσύγχρονη γραμμή παραγωγής σε μία κορυφογραμμή στην οποία υπάρχουν πάνω από τριακόσιες πηγές νερού. Χρησιμοποιώντας λοιπόν τη φύση ως φυσικό φίλτρο, κάθε σταγόνα του νερού “Κωστηλάτα” που ξεκινά ως νιφάδα χιονιού ή σταγόνα βροχής από τις βουνοκορυφές, συνεχίζει την πορεία της υπογείως και αναβλύζει στην πηγή του εργοστασίου όπου και γίνεται και η εμφιάλωση.

Αύξηση πωλήσεων 25-30%

Με έμφαση στην ποιότητα και με συνεχείς διεθνείς βραβεύσεις, οι “Πηγές Κωστηλάτας”, αυξάνουν συνεχώς τις πωλήσεις τους με ρυθμό 25%-30% ετησίως.

Σημειώνεται πως σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία τρία εταιρικά κέντρα διανομής: στη Θεσσαλία, στην Ήπειρο και στην Αττική.

Οι εξαγωγές διαμορφώνουν το 20% του τζίρου, ενώ η εταιρεία απασχολεί 70 εργαζόμενους.

Έμφαση στην ποιότητα

Η εταιρεία, λόγω της φυσικής της θέσης, μπορεί να μένει μακριά από οποιαδήποτε διαδικασία απολύμανσης ή χημικής κατεργασίας. Το νερό “Πηγές Κωστηλάτας” έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο (Na+: 1,1 mg/l) και σε μαγνήσιο (Mg++: 2,0 mg/l), αλλά και πλούσια περιεκτικότητα σε ασβέστιο (Ca+: 36,7 mg/l) που προέρχεται από τα πετρώματα (ασβεστόλιθος, δολομίτης) μέσω των οποίων διέρχεται, ενώ έχει και χαμηλή ολική σκληρότητα.

Σύμφωνα με την εταιρεία, καθημερινά εξειδικευμένο προσωπικό λαμβάνει δείγματα νερού και πραγματοποιεί αναλύσεις, σε ένα πλήρως εξοπλισμένο χημικό εργαστήριο εντός του εργοστασίου, ώστε να εξασφαλίζεται η κορυφαία ποιότητα του νερού.

Επιβεβαίωση αποτελεί το γεγονός ότι το νερό «Πηγές Κωστηλάτας» λαμβάνει συνεχόμενες βραβεύσεις ως εξαιρετικής ποιότητας νερό, για 7 συνεχόμενα έτη. Το 2016 έλαβε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τη μέγιστη διάκριση των 3 αστεριών του Βραβείου Ανώτερης Γεύσης του Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), που εδρεύει στις Βρυξέλλες, την πιο εξειδικευμένη κριτική επιτροπή στον κόσμο που αναλαμβάνει να πιστοποιεί και να αναδεικνύει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας.

Πέρυσι κατέκτησε την κορυφαία διάκριση από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας, για έβδομη συνεχόμενη χρονιά , αλλά και το Diamond Taste Award 2021, που το κατατάσσει στα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε διεθνές επίπεδο.

Για παραγγελίες :

Εντός Λεκανοπεδίου Αττικής : 6977243038

Θράκη : 6945862889

Για την υπόλοιπη Ελλάδα : 26810 27556

Ετικέτες: