Ξεκινάει η νέα χορευτική χρονιά

  • από

Επιτέλους άρχισαν οι ανακοινώσεις από τις χορευτικές ομάδες – συλλόγους – σωματεία για έναρξη των εγγραφών για την νέα χρονιά. Ταυτόχρονα βλέπουμε ότι οι σύλλογοι κάνουν μεγάλες προσπάθειες για την τήρηση των οδηγιών του κράτους για την ασφάλεια όλων.

Τι θα χρειαστούμε για την νέα χορευτική χρονιά;

-Αντισηπτικό:  Έχει γίνει το απαραίτητο «αξεσουάρ» πολλών συνανθρώπων μας. Για να βρείτε ποικιλία και σε καλές τιμές πατήστε εδώ. Αν και οι οδηγίες απαγορεύουν την επαφή στις πρόβες καλό θα είναι να έχετε ένα αντισηπτικό μαζί σας για την προστασία την δική σας και των οικείων σας.

-Αθλητικά παπούτσια και λοιπά αθλητικά είδη. Κατόπιν έρευνας που κάναμε στο διαδίκτυο βρήκαμε κάποιες καλές προσφορές για να προμηθευτείτε παπούτσια και ότι άλλα αθλητικά είδη θέλετε. Πατήστε εδώ εδώ και εδώ. Να έχετε υπόψη ότι οι ειδικοί προτείνουν την αλλαγή των αθλητικών παπουτσιών σε ετήσια βάση για την προστασία μέσης και γονάτων.

-Σεβασμός στον δάσκαλό και στους συγχορευτές σας. Με αλληλοσεβασμό θα καταφέρετε να μάθετε από τον δάσκαλό σας αλλά ταυτόχρονα  να δημιουργήσετε ένα ωραίο κλίμα στη χορευτική σας ομάδα.

-Κέφι, χαμόγελο και αισιοδοξία. Η εποχή είναι πραγματικά παράξενη, αλλά δεν χρειάζεται να επικεντρώνεστε συνεχώς στις δυσκολίες. Λίγη υπομονή θέλει και η μπόρα θα περάσει. Μέχρι να περάσει όμως, προσπαθήστε να απασχοληθείτε με κάτι διαφορετικό, πιο χαρούμενο και πιο εποικοδομητικό. Ξέρω πολλούς χορευτές που η συμμετοχή τους στα χορευτικά τους βοήθησαν να ξεπεράσουν κάποιες δυσκολίες. Όχι γιατί τα προβλήματα τους εξαφανίστηκαν, απλά η συμμετοχή σε κάτι χαρούμενο και εποικοδομητικό , όπως είναι τα χορευτικά, τους βοήθησε ψυχολογικά να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες με λίγο περισσότερη αισιοδοξία, καθώς επίσης και να «ξεφύγουν» λίγο από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Για την ακρίβεια πιστεύω ότι όσο πιο απαιτητικό το πρόγραμμα τόσο πιο καλά.

Ας μείνουμε λοιπόν αισιόδοξοι και με λίγη υπομονή  (και λίγη προσευχή) όλα θα στρώσουν. Ας ξεκινήσουν οι χοροί και να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με αισιοδοξία και χαμόγελο.    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *