Μπάμιες στην κατσαρόλα ή στο φούρνο

  • από

Οι μπάμιες είναι δύσκολη υπόθεση. Ή τις αγαπάς ή τις μισείς. Και υπάρχει εξήγηση, τουλάχιστον για τη δεύτερη κατηγορία. Είναι κάτι που το καταλαβαίνω απόλυτα, καθώς ανήκα κάποτε σε αυτή. Η ανάμνηση που συνήθως καταλήγει και σε οριστική καταδίκη του πιάτου, είναι η εξής : παραβρασμένες σε σημείο που να διαλύονται και να βγαίνουν τα σπόρια και, το χειρότερο, το κολλώδες υγρό – η βλέννα ή το ¨σάλιο¨ – που έβγαζαν και δημιουργούσαν αυτή την ανεπιθύμητη υφή.

Πολλοί, δεν κατάφεραν ποτέ να ξεπεράσουν την ανωτέρω ανάμνηση και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στις μπάμιες. Εγώ δεν ανήκω σε αυτούς. Προσπαθώντας να εξαλείψω τα δύο αυτά βασικά μειονεκτήματα τους που προκύπτουν από κακή διαχείριση, διαπίστωσα ότι οι μπάμιες την αξίζουν με το παραπάνω. 

Για να διαβάσετε και το υπόλοιπο άρθρο πατήστε ΕΔΩ

ΠΗΓΗ: www.serioustaste.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θεώνη Κωτσιοπούλου

ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:Τριπολη                                     Αρκαδίας ΤΟΠΟΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ: Αθήνα                                   Παλ Φάληρο ΓΡΑΜ.ΓΝΩΣΕΙΣ:Απόφοιτη …
Read More

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.