Μαρία Χουλιαρά

  • από
  1. Το καλοκαίρι του 1999 – 2000 ήμουν στο τηλεφωνικό κέντρο της εκπομπής “Θάλασσα και παράδοση” του Βασίλη Μετου.
  2. Επανέρχομαι το 2003- 2005 όπου μαζί με τον Βασίλη Μετο έχουμε το το https://thalassaparadosi.blogspot.com/ που παίζει 24ωρες το 24ωρο νησιώτικα τραγούδια. Μέσω αυτού κάθε Σάββατο και Κυριακή 12-2μμ(μεσημέρι) κάνουμε μαζί την εκπομπή και μεταδίδουν ο LYRA fm 91.4 στην ΑΘΗΝΑ http://www.lyrafm.gr/listen-on-a και το ράδιο APOSPERITIS 94.5 από την Σαντορίνη για όλο το Αιγαίο μας,
    3.Παραλληλα κάθε Τρίτη και Πέμπτη ως το 2017 κάνω δική μου εκπομπή με τον τίτλο “Θαλασσοπαιχνιδισματα” , φιλοξενώντας νησιώτες καλλιτέχνες.
  3. Το 2020 έως σήμερα κάνω εκπομπές στο ράδιο Κολωνός κάθε Σαββατοκύριακο 14:00-16.00 το μεσημερι
  4. Στην όλη αυτή πορεία μου έχω κάνει αρκετές παρουσιάσεις με θέμα το νησιώτικο τραγούδι, όπως η γιορτή σαρδέλας στην Μεταμόρφωση Αττικής, παρουσίαση για φιλανθρωπικό σκοπό του Δήμου Αγίων Αναργύρων -Καματερου, χορούς της εκπομπής “Θάλασσα και παράδοση”, και φιλανθρωπικες οργανώσεις με τη συμμετοχή καλλιτεχνών του νησιώτικου τραγουδιού.
  5. Διατηρώ τη δική μου ομοδα στο διαδίκτυο με τίτλο “εκπομπή Θαλασσοπαιχνιδισματα”, όπου εγώ και οι λάτρεις του νησιώτικου τραγουδιού, κοινοποιούμε τόσο παλιά τραγούδια, όσο και νέα, για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

Όσο αφορά το προσωπικό μου βιογραφικό, είμαι απόφοιτη της σχολής” Διοίκηση της Επιχειρήσεων”, μιλώ Αγγλικά και Γαλλικά,, ασχολούμαι με την δημοσιογράφια τα τελευταία χρόνια και σήμερα εργάζομαι ως υπάλληλος στην “Ελληνική Αναπτυξιακή τράπεζα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *