Στα περισσότερα ψητά και τηγανιτά φαγητά, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, λάτρευα την τραγανή υφή και αντιπαθούσα σφόδρα τις μαλθακές εκτελέσεις που μου έβγαζαν συνειρμικά «προχειράντζα» και αμέλεια. Είμαι από τους οπαδούς της λογικής ότι η υφή αποτελεί ισότιμο παράγοντα απόλαυσης με την γεύση και έτσι πάντα λάτρευα τις κριτσανιστές εμπειρίες σε οτιδήποτε μπορεί δυνητικά να βγει τραγανό.
Τα κολοκυθάκια τηγανιτά είναι απ’ τους αγαπημένους μου ελληνικούς μεζέδες και ελπίζω να μην διαβάζει την δημόσια ομολογία μου ο αγαπητός μου follower, γαστρεντερολόγος Δρ. Καλλιμάνης, αν και λόγω γκουρμέ περγαμηνών μπορεί και να μου το συγχωρέσει…
Για να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο πατήστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: www.caruso.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γλέντι μέχρι τελικής πτώσης από τον Σύλλογο Μακεδόνων και Θρακών Φυλής
Ο Σύλλογος Μακεδόνων και Θρακών Φυλής μας…
Ελπίδα στη Ζωή – Προσφυγιά & Μετανάστευση
Το Σάββατο 28 Ιαν 2023 το ΕΡ.ΚΕ.Τ…
Ποιο είναι το κανονακι
Ο Παρατηρητής της Παράδοσης συνεχίζει την προσπάθεια…
Ελένη Φ. Φιλιππίδου: Ο Χορός Στη Θράκη – Επτά Υποθέσεις Εργασίας
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή ενημερώθηκε με…
ΤΟ ΜΠΡΙΑΜ ΑΛΑ CARUSO
Το Μπριάμ είναι απ’ τα λατρεμένα μου…
Στη γειτονιά των αγγέλων ο Καρυοφύλλης Δοϊτσίδης
Με μεγάλη λύπη ενημερώθηκαμε ότι σήμερα 19…