Στα περισσότερα ψητά και τηγανιτά φαγητά, από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, λάτρευα την τραγανή υφή και αντιπαθούσα σφόδρα τις μαλθακές εκτελέσεις που μου έβγαζαν συνειρμικά «προχειράντζα» και αμέλεια. Είμαι από τους οπαδούς της λογικής ότι η υφή αποτελεί ισότιμο παράγοντα απόλαυσης με την γεύση και έτσι πάντα λάτρευα τις κριτσανιστές εμπειρίες σε οτιδήποτε μπορεί δυνητικά να βγει τραγανό.
Τα κολοκυθάκια τηγανιτά είναι απ’ τους αγαπημένους μου ελληνικούς μεζέδες και ελπίζω να μην διαβάζει την δημόσια ομολογία μου ο αγαπητός μου follower, γαστρεντερολόγος Δρ. Καλλιμάνης, αν και λόγω γκουρμέ περγαμηνών μπορεί και να μου το συγχωρέσει…
Για να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο πατήστε ΕΔΩ
ΠΗΓΗ: www.caruso.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά – Η ιστορία της Μαρίας Πενταγιώτισσας
Η Μαρία η Πενταγιώτισσα, ή Μαρίτσα Πενταγιώτισσα…
Η συλλογή της Palaiologue «Αττική» που είναι εμπνευσμένη από την Αρβανίτικη φορεσιά
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
Η ΖΑΓΟΡΙΣΙΑ ΑΛΕΥΡΟΠΙΤΑ
Ζαγόρι χωρίς αλευρόπιτα είναι κακούργημα που επισείει…
Θερμές ευχαριστίες για την εξαιρετική δουλειά της COLOURMAGIC
Η COLOURMAGIC προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας T –…
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΣΕ ΦΥΛΛΟ, ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΣΟΥΣΑΜΙ
“Θέλω να μου φτιάξεις φέτα τηγανητή με…
Χαμός στην πρώτη μέρα στο Παμποντιακόν Πανοΰρ 2023 «τη Θωμά ’ς σα Σούρμενα»
Με τις καλύτερες εντυπώσεις έφυγαν όσοι παρευρέθηκαν…