Η δημοσίευση της χρονιάς 2020 της σελίδας “Θρακιώτς”

  • από

Έχουμε μιλήσει στο παρελθόν για τον “Θρακιώτ”, μια σελίδα στο facebook που προσπαθεί να διαδώσει – διαφυλάξει την Θρακιώτικη διάλεκτο αναρτώντας συχνά αστείες φράσης, ανέκδοτα ή κουίζ πάντα σχετικά με την Εβρίτικη διάλεκτο. Επίσης να τονίσουμε ότι κανείς δεν ξέρεις ποιος είναι ο “Θρακιώτσ”. Είναι άντρας; Είναι γυναίκα; Είναι ένα πρόσωπο; Είναι πολλοί; Είναι εξωγήινος; Μήπως είναι τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ και έτσι); Αυτό που ξέρουμε σίγουρα ότι μας έχει καταπλήξει με το χιούμορ και σκληρή δουλειά που κάνει στη σελίδα. Σε αυτό το πλαίσιο, από τα μέσα Δεκεμβρίου έχει ξεκινήσει ψηφοφορία για την “ανάρτηση της χρονιάς”. Ιδού το αποτέλεσμα

Εσείς την ψηφίσατε!
Εσείς την αναδείξατε!
Εσείς την αγαπήσατε, και όχι άδικα μιας και συγκέντρωσε τσουνάμι ψήφων!
Athanasia Ntalthanasara εσύ και η ανηψιά σου είστε η καλυτερη θρακιώτκια φωτό για το 2020 και το καπελάκι μας θα ξεκινήσει το ταξίδι του στη Γερμανία !
Συγχαρητήρια, και καλή χρονιά γεμάτη με υγεία!

ΥΓ: Μακάρι να μπορούσα να δώσω σε όλους τους συμμετέχοντες από ένα αντίστοιχο δωράκι, αλλά η σελίδα δεν έχει έσοδα (παρά μόνο έξοδα) και είναι δύσκολο. Τους ευχαριστώ θερμά όμως όλους για την συμμετοχή, η οποία αποτελεί τιμή και για εμένα προσωπικά!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *