Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις

  • από

Το ραδιόφωνο είναι ένα εξαιρετικό μέσο που μας ψυχαγωγεί και παλαιότερα δίδασκε κιόλας. Τα τελευταία χρόνια στο ραδιόφωνο δυστυχώς μονοπωλούν τα Λαϊκά και τα Ξένα maistream. Έτσι είναι μεγάλη μας χαρά όταν μάθαμε ότι ο σύλλογος ΧΟΡΕΥΡΕΣΙΣ προχώρησε στη λειτουργεία διαδικτυακού ραδιοφωνικού σταθμού ο οποίος επικεντρώνεται στην Ελληνική Παράδοση. Διαβάστε την παρακάτω ανακοίνωση του συλλόγου, ακολουθήσε τον σύνδεσμο (link) και απολαύστε.

“Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις”

Από το χθες, στο σήμερα και στο αύριο…
ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ “Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις” www.chorevresisradio.gr

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι «βγαίνουμε στον αέρα…».
Το Κέντρο Πολιτισμού “Χορεύρεσις”, παράλληλα με την αλλαγή δομής και λειτουργίας και συγχρόνως με τις ποικίλες νέες δράσεις που αναπτύσσει συνεχώς, ανοίγει ένα νέο “πολιτισμικό παράθυρο επικοινωνίας”, με όλους του ανθρώπους που αγαπούν τον ελληνικό λαϊκό πολιτισμό και ειδικότερα την ελληνική μουσική. Μια νέα πολιτισμική πρόταση, ένα “παράθυρο επικοινωνίας” και αλληλεπίδρασης που στις μέρες μας καθίσταται αναγκαιότητα…
Το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο του Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις” κάνει ποδαρικό, με την μουσική εκπομπή “Μουσικά πατήματα Χορεύρεσις… Μαθητών ο λόγος…”Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 19:30-20:30, με τον Παναγιώτη Μπιτάκο και τη Νικολέττα Παπαβασιλείου.
Στο Web Site του Ραδιοφώνου μας www.chorevresisradio.gr, θα μπορείτε να ακούτε ζωντανά τις εκπομπές, να ενημερώνεστε για το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς κ.ά.

Μαθητές και μέλη του Κέντρου μας, θα σας “ταξιδέψουν” σε νέα πολιτιστικά μονοπάτια, με το Διαδικτυακό Ραδιόφωνο “Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις”.
Μείνετε συντονισμένοι…!

Για το Κέντρο Πολιτισμού “Χορεύρεσις”,

Νικολέττα Παπαβασιλείου

Διευθύντρια Διαδικτυακού Ραδιοφώνου “Ηχοχρώματα ΡαδιοΧορεύρεσις”

Μπιτάκος Παναγιώτης

Πρόεδρος Κέντρου Πολιτισμού “Χορεύρεσις”


ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ “ΧΟΡΕΥΡΕΣΙΣ”Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 11, Τ.Κ.: 14565 Άγιος Στέφανος Αττικής, ΔιόνυσοςΤηλέφωνα Επικοινωνίας: 2108140327 – 6974644474E-mail: chorevresis@gmail.com
Web Site: www.chorevresis.gr
Web Radio:www.chorevresisradio.com

www.chorevresis.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *