Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF

  • από

Στην Καρδίτσα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF®, υβριδικά (δια ζώσης και διαδικτυακά) και τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα, με την συμμετοχή εκπροσώπων δεκάδων Μελών – σωματείων και φεστιβάλ από όλη την Ελλάδα. Την Γ.Σ. φιλοξένησε ο Λαογραφικός Χορευτικός Όμιλος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΑ Καρδίτσα, από τα ιδρυτικά Μέλη του CIOFF® Ελλάδος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο κύριος Μανώλης Στεργιόπουλος Πρόεδρος της Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Στην έναρξη υπήρξε ολιγόλεπτη παρουσίαση στη μνήμη της Μαίρης Θεολόγη Πόπωτα, πρωτεργάτριας της ίδρυσης του Ελληνικού Τμήματος CIOFF®. Επιπλέον, η Συνέλευση περιλάμβανε απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης για την 3ετία 2018-2021 και συζητήσεις για δράσεις και εκδηλώσεις αλλά και πρωτοβουλίες για την μετά την πανδημία εποχή και το άμεσο μέλλον. Επίσης, μεταφέρθηκαν πληροφορίες από τον διεθνή CIOFF® και τις κατευθύνσεις των Επιτροπών και των Οργάνων του. Στη διάρκεια της Γ.Σ. υπήρξαν δύο εισδοχές νέων Μελών, της Εξωραϊστικής Μορφωτικής Λέσχης Φιλιππούπολης Λάρισας – ως σωματείο και του Χρήστου Κατσαφυλούδη ως φυσικό πρόσωπο.

Στο τέλος της Γ.Σ. πραγματοποιήθηκαν εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. και Εξελεγκτικής Επιτροπής για την 3ετία 2021-2024. Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας και μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούντος συμβούλου, συνεδρίασαν οι εκλεγέντες και προχώρησαν στη σύσταση σε σώμα του νέου Δ.Σ. ως εξής:

Πρόεδρος: Κώστας Ιωαννίδης, από τη Νάουσα

Αντιπρόεδρος: Στέλλα Δούκα, από τη Θεσσαλονίκη

Γεν. Γραμματέας: Μάχη Χάκκα, από την Καρδίτσα

Ειδ. Γραμματέας: Γιάννης Γαρνέλης, από την Κέρκυρα

Ταμίας: Κωνσταντίνος Τόλης, από τα Ιωάννινα

Μέλος: Δημήτρης Κωτίκας, από την Κατερίνη

Μέλος: Νένα Παπαγγελή, από τη Σαλαμίνα

Αναπληρωματικοί

Ζωή Ζαχαριάδου από Νέους Επιβάτες, Κατερίνα Δρούλια από Κυπαρισσία

Εξελεγκτική Επιτροπή

Παναγιώτα Τσέλικα, Γεωργία Μπελογιάννη, Κελίνα Διγενάκη

Με απόφαση του Δ.Σ. ο κύριος Δημήτρης Κωτίκας ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Εκδόσεων και Επικοινωνίας, ενώ στην Επιτροπή αυτή εντάχθηκε η κυρία Κατερίνα Δρούλια. Η κυρία Νένα Παπαγγελή ορίστηκε Πρόεδρος της Επιτροπής Φεστιβάλ, ενώ στην Επιτροπή αυτή εντάχθηκαν οι κυρίες Ζωή Ζαχαριάδου και Κατερίνα Δρούλια.

Άμεσες προτεραιότητες για το νέο Δ.Σ., η διοργάνωση της Συνάντησης του Τομέα CIOFF® Νότιας Ευρώπης στην Κυπαρισσία τον Μάιο του 2022 σε συνεργασία με τα Μέλη, Μ.Ε.Σ.Κ., Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Τριφυλίας και Σύλλογο Φιλοπρόοδων Φιλιατρών αλλά και η προετοιμασία του Φεστιβάλ Μεσογειακών Πολιτισμών στην Κέρκυρα τον Σεπτέμβριο του 2023. Βεβαίως, συνεχές παραμένει το ενδιαφέρον για τις φεστιβαλικές διοργανώσεις του 2022 που ξεκινούν την προεργασία τους.

Η επόμενη Γ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος του CIOFF® για το 2022, μετά από απόφαση των Μελών της Γ.Σ., θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα μετά το Παγκόσμιο Συνέδριο του CIOFF®.

Εκ του Δ.Σ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *