ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 1821 – 2021

  • από

Φέτος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε λόγω του εγκλεισμού και της κοινωνικής απόστασης που πρέπει να τηρούμε, η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης αποφάσισε ότι δεν πρέπει να ξεχάσουμε τους ανθρώπους που κατάφεραν κάτι που φαινόταν αδύνατο, τους ήρωες του 1821, που ενώθηκαν και αγωνιστήκανε εναντίον του Τούρκου κατακτητή και χάρη σε αυτούς απολαμβάνουμε την ελευθερία μας. Έτσι λοιπόν, με αφορμή τον εορτασμό των 200 ετών της επανάστασης του 1821, απευθυνθήκαμε σε φίλους της ιστοσελίδας μας και με ιδιαίτερη συγκίνηση σας ανακοινώνουμε την ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 1821 – 2021   η οποία θα προβληθεί από τις 03 Δεκεμβρίου 2021 στο κανάλι του Παρατηρητή της Παράδοσης στο youtube.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει :

– Ομιλία της Κατερίνας Δρούλια , φιλόλογος και μέλος του CIOFF GREECE με θέμα «Ιστορική Αναδρομή του 1821»

– Ομιλία του της Μαργαρίτας Λυμπέρη, πρόεδρος του συλλόγου «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ»  με θέμα «Μουσικές μνήμες του ΄21»

– Εορταστική συναυλία με παραδοσιακή μουσική  από όλη την Ελλάδα.

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Λάλεζας, Μουσικό Σεργιάνι, Βαγγέλης Παπαναστασίου,  Νίκος Ζαπάρτας, Χρήστος Γιαρένης, Δημήτρης Μπουζαμάνης, Βαγγέλης Κατσουλίδης, Γιώργος Μπεζιργιαννίδης, Μπρατίμια, Χοροσταλίτες.  

Τονίζεται  ότι η εκδήλωση γίνεται αφιλοκερδώς

Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη του CIOFF GREECE, του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και του INTERNATIONAL ACTION ART.

Η ομάδα συντακτών θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι συμβάλουνε στην εκδήλωση αυτή. Επίσης, αν λάβουμε υπόψη ότι όλοι συμμετέχουν αφιλοκερδώς, αποδεικνύεται και πάλι ότι το φιλότιμο είναι ελληνικό προσόν και όλοι επιθυμούν αφενός μεν να τιμήσουν τους ήρωες του απελευθερωτικού αγώνα, αφετέρου να βοηθήσουν τους συνανθρώπους μας να ξεχάσουν για λίγο τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, προσφέροντας ομιλίες για τα 200 χρόνια από την επανάσταση και την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την συναυλία που οργανώσαμε.

https://www.facebook.com/events/3088173114766834

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *