Αριστούλα Τόλη

  • από

Η Αριστούλα Τόλη είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) με ειδίκευση στον «Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό» και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στην κατεύθυνση «Σπουδές στον Χορό» του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (ΣΕΦΑΑ). Συμμετέχει στη διδασκαλία στο εργαστηριακό μέρος του προπτυχιακού μαθήματος «Χορολογία με έμφαση στον Ελληνικό Παραδοσιακό Χορό» κατά το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 και κατά το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στη ΣΕΦΑΑ. Έχει πραγματοποιήσει ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις σε επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1993 και έχει καταγωγή από τη Μεγαλόχαρη Άρτας και τη Γρανίτσα Ιωαννίνων. Διδάσκει ελληνικό παραδοσιακό χορό σε εθνοτοπικούς συλλόγους και σωματεία από το 2009 ενώ παράλληλα διδάσκει χορό και γυμναστική σε σχολεία με τη συνεργασία συλλόγων γονέων & κηδεμόνων. Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τον Σύλλογο Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, την Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, τον Σύλλογο Ηπειρωτών Βύρωνα, τον Σύλλογο Θεσσαλών Αχαρνών, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Εργαζομένων ΔΕΗ  «Φυσιολάτρη» και τις Σχολές Χορού Βασσάλου. Επιπλέον έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια παραδοσιακού χορού σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ έχει επιμεληθεί πληθώρα παραστάσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Είναι μέλος της χορευτικής ομάδας του Λυκείου των Ελληνίδων και διετέλεσε μέλος του ΕΛ.ΚΕ.ΛΑ.Μ. λαμβάνοντας μέρος σε πολλές και αξιόλογες παραστάσεις εντός και εκτός συνόρων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετικέτες:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *