Γεννήθηκε το 1979 στο Ισαάκιο Διδυμοτείχου από πατέρα πρόσφυγα του χωριού Κουρτάκιοι της Μακράς Γέφυρας και μητέρα από τους Πετράδες.
Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά ηλικίας 16 και 11 ετών.
Στην ηλικία των 6 έρχεται σε επαφή με τον παραδοσιακό χορό στο τοπικό σύλλογο του χωριού του, και από τα 13 του χρόνια εντάσσεται στα χορευτικά τμήματα του δήμου Διδυμοτείχου. Στην ηλικία των 16 αναλαμβάνει για πρώτη φορά χορευτική ομάδα ως ¨δάσκαλος¨ στο χωριό του όπου επανιδρύει τον τοπικό σύλλογο.
Ταυτόχρονα από εκείνη την στιγμή ξεκινάει καταγραφές στο χωριό του αρχικά. Μαρτυρίες προσφύγων ακόμα και πρώτης γενιάς για την ιστορία, τα έθιμα, τους χορούς και τραγούδια των παππούδων του υπάρχουν στην προσωπική συλλογή του. Με το πέρασμα των χρόνων οι καταγραφές επεκτείνονται και στα γειτονικά χωριά όπως Πραγγί, Πετράδες, Πύθιο, Ασημένιο, Ρήγιο κ.α.
Το 1996 σε συνεργασία με τον Λάκη Κομνηνό και την ΕΡΤ 1, γίνονται γυρίσματα στο Ισαάκιο με τον τοπικό σύλλογο, για την παρουσίαση του εθίμου Πουρπούρης.
Το 2001 με μια ομάδα νέων που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα ιδρύουν στο Διδυμότειχο τον Εκπολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο ¨ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ¨. Το μεράκι για την θρακιώτικη παράδοση τον ωθεί στο να διευρύνει τις καταγραφές του σε όλα τα χωριά του Έβρου, δημιουργώντας μια μεγάλη συλλογή από τραγούδια, ήθη και έθιμα φορεσιές και λαογραφικό υλικό.
Το 2003 αναλαμβάνει το χορευτικό του Εξωραϊστικού Συλλόγου Χιονάδων, όπου μετά από δύο χρόνια το παρουσιάζει στην εκπομπή του Γ. Μελίκη ¨Ο τόπος και το τραγούδι του¨ για την ΕΡΤ 3.
Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές με το χορευτικό τμήμα του ΕΛΣ ¨ΔΙΔΥΜΑ ΤΕΙΧΗ¨ παρουσιάζοντας την θρακιώτικη παράδοση όπως το ¨Ελλήνων δρώμενα¨ για την ΝΕΡΙΤ, ¨KENOFANIA¨ για το BBC κ.α.
Από το 2013 ανέλαβε το χορευτικό τμήμα εμφανίσεων του Πολιτιστικού Συλλόγου Φερών ¨Η Αγία Σοφία¨. Έχει συμμετάσχει ως εισηγητής σε θρακιώτικους χορούς και έθιμα σε πλήθος σεμιναρίων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, όπως Σκοτίνα, Δράμα, Φέρες, Σέρρες, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Βρυξέλλες, Λιουντενσάιτ, Αμβούργο, Μπολόνια κ.α.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kogias Art – Υποδήματα με ιστορία από το 1910
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
ΚΡΙΘΑΡΟΤΟ ΓΑΡΙΔΑΣ & ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ
Το κριθαρότο γαρίδας είναι μια συνταγή που…
Εκτύπωση T – SHIRT από την COLOURMAGIC για συλλόγους (και όχι μόνο)
Η ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης,…
Κατασκευή παραδοσιακών αυλών από τον Χρήστο Χατζόπουλο – ΜΥΗΣΙΣ
Ως ομάδα συντακτών του Παρατηρητή της Παράδοσης…
ΑΓΙΟΣ ΜΑΝΟΥΗΛ Ο ΕΚ ΣΦΑΚΙΩΝ – Ο Άγιος που αγιογραφείται με παραδοσιακή φορεσιά
Γεννήθηκε στο χωριό Καλλικράτης στα Σφακιά και…
Παραδοσιακά Μαντήλια Αθανάσιος Κατσαούνης
Στο κέντρο της Αθήνας, θα βρείτε μια…